This is gospel church 12 november 2014

This is gospel church 12 november 2014

Stavanger Gospel Company inviterer igjen sammen med St. Petri menighet til Gospel Church 12.oktober kl 18. Dette er et gratis arrangement for alle interesserte, uavhengig av tidligere erfaringer, alder og livssyn. Det blir masse musikk, levende formidling i ord og toner, og et unikt felleskap. En Gospel Church har naturlig nok mye gospelmusikk, og alle inviteres til å synge med, eller bare nyte musikken om du ønsker det. Cinque Cullar, en god venn av koret som har besøkt byen flere ganger, blir med som gjest denne kvelden, og vil sette sitt preg på arrangementet gjennom fantastisk sang og formidling av ord og tanker. Gudstjenesten avsluttes med nattverd og bønnevandring. Velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>